Tuesday, December 20, 2011

Dulu macam susah tapi rupanya senang nak gayakan Turban ni!




Just share apa yang aku belajar... Serius dulu asyik tengok je orang pakai Turban. Sekarang, dah pandai buat sendiri! Yeah! Lantaklah muka bulat ke hape. Peduliks la kan? Hahaha.





Next nak pratikkan makeup di muka plak. Aritu dah belajar :). Sejak nak jadi mak ni serius aku macam rajin. Kalau ikutkan dulu..aku malas. Nak busines pun takut-takut. Ikut wak kot anak ni. Ye la wak memang suka busines. Tapi, busines dia nak capai tu besau sangat. So aku gapai dulu. :P. Jangan marah wak!





Eh berbalik ke Turban tadi. Aku memang selesa pakai macam ni sekarang. Huhuhu. Memang selalu gayakan.





Sesiapa berminat, pergi la ke page Byhijabstyle :P. Eh sempattttttttttt.





Ok larikkkkkkkkkkkkkk hahahaha

3 comments:

Qhaifa Nur said...

senang pakai gini, cantik pon cantik..tapi kena tengok bentuk muka juga...

Byzura Mj (By) said...

Qhaifa Nur : saya muka bulat. dulu takut2 tp bila dah tau mcm mana cara nak pakai untuk muka bulat.. terus melekat. now blaja makeup pulak :D

♥ Elin ♥ said...

dah try tp x sesuai dgn muke....muke mcm lempeng jer tgk..kamu sesuai lar.