Wednesday, December 21, 2011

Rindukan bentuk badan yang dulu.

Sekarang bila tengok badan kat cermin, waduh!lain sekali. Nak nak tang punggung ke atas. Muka? Lagilah! Dah la jenis muka cepat naik kan? Hidung pun dah kembang.

Kalau tengok gambar dalam camera rasa tak nak copy ke laptop. Haku ngeris! Hahahaha


Itulah dulu kau tak mengandung ko nak ngandung. Sekarang dah ngandung ko ngeri plak? Tak baek tak baek *geleng kepala.


Lepas bersalin sure lain kan? Mengikut pengalaman keluarga dan kawan-kawan mesti lari shape tu. Hahaha.


Eh tapi, ada gak aku tengok yang lagi mantap! kan kan kan? Makan jamu ke hape sesuai eak? Nak slim balik lepas bersalin. Jeles tengok wak! Eh :D

8 comments:

kasihredha said...

tak pe nanti bengkung dan bsenam Bai

♥ Elin ♥ said...

hi...hi...

adat ler klu pregnant bdn akan jd lain..elin dulu 26kilo naik tau..lagi ngeri...haaaa....jji baby sihat. bila dahdeliver bru jaga badan balik :)

skg berat dah asal balik :)

salam kenal.elin.

mrs shaifull said...

hai dik, lama gilaaa akak x jenguk kawan2, ari tu awak baru bertunang, sekaliiii ha kau datang sini, dah pregnant, apa2 pun, congrats adik! :)

~AmyLiana86~ said...

biasala tu by kalau ngandung mmg badan naik..hehe

Byzura Mj (By) said...

kasihredha : tu la pasal! kena bkerja keras. tp apa apa pun perlu bsyukur :)

Byzura Mj (By) said...

♥ Elin ♥ : ye ke? banyak juga tu!

Byzura Mj (By) said...

mrs shaifull : hehehe. thanks kak!

Byzura Mj (By) said...

~AmyLiana86~ : sangat jeles org ngandung yang slim. tetap maintain tp perut je besau. hehe