Thursday, February 2, 2012

By dah nampak baby girl ke boy?

Dah cerita ke belum eah kat sini? Lupa lah.. hahahaha kadang-kadang sendiri taip pun lupa :P. Ni belum urat putus ni. Hahaha.


Kelmarin kan, dah pergi register tempat deliver. Semuanya alhamdulillah, berjalan lancar. Gynae pun ok. Cool je. Harap semuanya ok nanti. InsyaAllah amin.


First time checkup situ. Sebelum ni tak pernah pun checkup situ.. Dah tak checkup dah dekat klinik panel.. direct terus ke specialist. Sebab dah 7 bulan kan.


Gynae tu dah register kan time untuk details scan dengan kelas! Alhamdulillah. Kelas tu percuma ;). Oh rezeki baby. Sebelum ni ada juga survey pasal kelas-kelas persediaan ni.... tapi tak tahu mana nak pergi. Ni dah ada peluang, rembat je lah! :) Lagipun ada slot gynae tu bagi talk sendiri. So boleh la kenal lagi rapat. Hewhewhewhew.


Then semalam dia ada scan baby.. so far baby ok. Membesar dengan jayanya. Alhamdulillah. Gynae tu tanya dah tahu jantina? Haku cakap dah.. boy... (dalam hati nak je cerita, dah 4 gynae cakap boy.. huhuhu). Dan gynae tu.. terus scan.. taknak nampak sangat dia cakap jantina apa. Sebab kaki kat bawah. Tetiba dia cakap,


eh eh eh ni nampak!!! nampak telur! Hahahaha. Lawak! So it's a boy!!!


Tengah-tengah gynae scan.. lagi sekali baby buat hal... Nak tahu apa??





Dia menendang!!!



Gynae tu cakap, notty betul baby ni.. u rasa tak dia tendang alat scan ni. Hahaha.


Baby.. baby..


Seronok bila baby ada tindak balas :). Luv u!

11 comments:

PUAN SUE said...

heee..comel baby tendang tu..dia segan kot..

PUAN SUE said...

heee..comel baby tendang tu..dia segan kot..

Liyana said...

hihi comel je encik bby tu...

pg td baru terasa bby tendang sekali, hehe

mizzura said...

wah beshnye ada baby...tahniah :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jemput baca,
Arrowhead China Chips (Buah Ngaku)
atau
PHUKET : All Seasons Naiharn Beach Hotel

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

semoga baby sihat.. & maknye sihat..semoga semua berjalan lancar..

Byzura Mj (By) said...

PUAN SUE : dia marah gynae kaco dia tido! hahaha

Byzura Mj (By) said...

Liyana : lama-lama dia akan banyak kali! -_-"

Byzura Mj (By) said...

mizzura : thanks Zura :)

Byzura Mj (By) said...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF): insyaAllah amin..

ciksuen said...

ehe. my baby pon ske tendang2 time doc scan die.

Byzura Mj (By) said...

ciksuen : main main plak dia kan!