Wednesday, April 4, 2012

Hari ke 13 berpantang.

Salam semua!

Entry yang dijanjikan tidaklah dapat ditunaikan lagi.Masih dalam tune-kan time seorang isteri dan mama kepada en Faris. Tu belum kerja lagi.Kalau dah kerja pasti lah seorang career women lak -__-. Taktahu macam mana nanti nak bahagikan masa..hukhukhuk eh macam nak minta penampo kan duk uhuk uhuk..Org lain boleh mesti kita leh nyer kan?

Erm baby siter utk en Faris pun belom dapat lagi.Ntah rasa malas nak fikir.hahaha boleh? Rasa macam nak sambung cuti untuk jaga en Faris.

En Faris? Dia sihat...Sekarang berat dia dah kus semangat...nanti senang-senang upload gambar en Faris kat sini ok.

Eh en Faris dah meragam...tata!



Published with Blogger-droid v1.7.4

1 comment:

@YUNID@TI said...

selamat berpantang