Saturday, April 7, 2012

Update sikit-sikit. Meh tengok gambar Faris dulu :D

Lappy tak ada di tangan sebenarnya. Kalau dah ada lappy siaplah banyak entry haku karang hakhakhakhak. Lappy wak tak best sebab tak ada application nak edit picture. Guna hp? Pun tak best sebab kecik sangat. Kalau ada notes ke tab ke sedap gak nak update. *hints hints* :P



Since ada En Faris ni, hidup semakin ceria. Kalau boleh nak mengadap dia je. Tapi, En Faris ni sentiasa tidur. Bangun je bukak mulut macam burung, duk nganga-nganga -_-". Penat mama duk hulur tetek. Hahahaha.



Ragam En Faris tak banyak cuma dia suka merajuk kalau lambat hulur tetek *blush. Itu je ragam dia buat masa ini. Alhamdulillah boleh layan lagi anakku. hihihi. Luv U!


Apa lagi eik nak cerita? Oh pasal menyusu pun alhamdulillah. Susu ok so far tak campur lagi dengan mana-mana susu formula. Sentiasa doa kalau diizinkan tuhan nak lama skit menyusu En Faris dengan susu dada.


Oh ada yang nak tahu kan macam mana ai kat labor room? En Faris sebenarnya dilahirkan secara c-zer semasa 38 weeks disebabkan air ketuban kurang dan kedudukannya adalah extended breech. Ai is tak rasa langsung sakit nak beranak. Tengok-tengok perut dah dibelah orang hakhakhak. Nak tahu selanjutnya? Tunggu next entry, ai kumpul balik ingatan. Kejadian yang berlaku adalah sangat sekejap. Alhamdulillah, tuhan permudahkan.


Erk dah ketandusan idea dah.... motif sebenar adalah nak tunjuk gambar Faris Daiyan ni...:P. Semakin membesar dah anak mama. Panjang orang nya! Hihihi.


Ni masa 1st day. Muka adalah bengkak lagi. Ada darah lagi!


Masa ni terselah muka haku kan?


Tapi masa ni macam berubah. Lebih pada muka wak pulak. Haila haila... Takpelah. Dah acuan haku dengan wak. Takkan nak macam muka Aaron Aziz plak kot kan? Hahahaha

OKla sampai di sini dulu. Nanti En Faris muncul lagi! Tata cemuaaaa.

4 comments:

~ NANA ~ said...

ehhh dh bersalin ek? congrats! ketinggalan betol i ni...hehe

PUAN SUE said...

tahniah!! kite da ade bb..same2 kite berisaha besarkn bb kite

afiewithayie said...

comey nyer faris..!!

littlehumblelynn said...

Ohhhhh ok,tgh menunggu citer czer plak.slmt dah,just kena jg luka jht btl2 .