Friday, June 15, 2012

Rambutku yang basah.

Wah gitew punya tajuk di hari Jumaat ni :P. Jangan fikir bukan-bukan ya! Hihihihi. Tak, sebenarnya cenggini...Aku tiap hari pergi kerja mesti basahkan rambut. Walaupun bertudung, tetap aku basahkan rambut.


Tak boleh la rambut kering-kering pastu pergi kerja. Rasa macam tak mandi kalau cam tu. Uols macam mana? Lain orang lain lah kan? Like me, tak suka kalau tak basahkan rambut. Pagi mesti basahkan dan syampu. (Berapa kali aku nak cakap aku basahkan rambut? hahaha)


Bau hapak? Tak la. Sebab tu aku syampu..Balik kerja tak syampu dah..just basahkan rambut dan keringkan.


Lagi satu, kalau tak basahkan rambut rasa pening sangat bila tengahari menjelma. Mood pun kelautlah. Ada orang mandi badan je kan? Ooohhh tak boleh aku kalau cenggitu. Rasa tak cukup sempurna.Satu hari rasa macam tak kena je.


Syampu yang selalu di sisi adalah Rejoice. Yang ada gambar buah-buah tu. Wangi!


Loreal dah tak pakai sebab rambut tak sesuai. Rasa keras kejung. Ok la itu je. Bye! Kang sambung (kalau rajin) hakhakhakhakhak



6 comments:

celebration of love said...

Samela kita.. :) da basah baru segar...

Byzura Mj (By) said...

celebration of love : yerp..baru sedap :D

Cik Tqah said...

hohoho.. pastu keringkan pakai hair dryer ke?

mrs shaifull said...

rasa lama gila x komen kt blog by, tah by ingat lg ke x, tp sampai dah kawen, sampai dah ada baby, baru nk komen balik, hi by :)

Byzura Mj (By) said...

Cik Tqah : tidak...just dengan towel je :D

Byzura Mj (By) said...

mrs shaifull : hehehe hai kak! Ingat...mana boleh lupa. tu la lama sangat akak menyepi..hihihi. Neway dah kembali blogging ke?