Tuesday, July 17, 2012

Cabaran pada pukul 2.30 pagi

Ye pagi tadi..2.30 pagi Faris baru tidur. Tak tahu apa kena...sakit perut kot..sebab dia popo 4 kali semalam. Kesian Faris. Maybe sebab aku pun haritu sakit perut...So stock susu masa hari tersebut pun terkena bakteria kot.


Nak kata demam pun ye jugak, badan kejap panas kejap ok. Tapi bila check doktor...dia cakap suhu Faris ok.


Faris ni sebiji macam aku..bukan muka tapi jenis darah...kalau orang sejuk, aku jadi panas.. bila kita sejuk orang panas. Dah macam jenis reptilia kan? Ha ha ha ha


Tak pernah Faris buat hal macam semalam...ke nak uji mama n abah ni Faris?


Dengan aku pun rasa macam nak demam...letih sangat semalam..rasa macam nak kena demam melepek tu.. wak la dukung Faris sana sini.. Aku? TIDOOOO :D. 


Eh eh bukan ambil kesempatan ya..betul-betul tak boleh nak handle Faris semalam sebab aku pun tak larat...demam selsema...huhuhu tak suka badan macam ni.. nak cium Faris pun tak boleh..Takut berjangkit pula.


Mungkin cuaca lah kan? Kejap panas kejap hujan...kejap jerebu..ermmm



Moga Faris ok hari ini...Tadi pagi dah nampak dia senyum! 



Love, mama Faris.

4 comments:

SuZiE said...

makan vit c 1000mg setiap hari.. insyAllah cepat sembuh demam & selesema tu.. klu ko ambik ubt nt ubt tu dpt kt bb jgk so better ambik vit c jer

~AmyLiana86~ said...

dh ada baby cmni la kan..smoga baik2 aje baby faris..

Byzura Mj (By) said...

SuZiE : memang aku yang mkn ubat.. dengan niat dia x demam..huhuhu.vit C memang tak tinggal.

Byzura Mj (By) said...

~AmyLiana86~: itulah...amin.thanks amy :)