Friday, July 6, 2012

OK nak sentap!

Di suatu pagi, di hari Jumaat. Ye ye hari ni... 6/7/12 ada sepasang suami isteri berbalas-balas email...



Selalu ke berbalas email? Kekadang je... time rindu hekhekhekhek




tapi kali ni aku nak sentap!




Sebabnya?




ni






ok scroll lagi





sebab ni....








************

ok yg.. i pun pk gak.. nak wat cemane.. sama ada i cari keje lain atau i stay under project.. cume kalo ade project je I memang bz.. kalo x, ptg I da bole cabut da weekend pun x yah keje.. skrg byk projek.. lepas projek electrolux ni I ade Bosch pulak tp yg bz nye ujung tahun.. ade 2-3 projek lagi I kene handle Samsonite ngan Isuzu projek..

penat letih i sume ni akan ilang kalo i jumpe faris.. borak2 ngan die, die senyum n ketawa.. wahhh.. ilang sume penat lelah! hehehe



**************


Habis kalau jumpa I yang u tak hilang letih ke? Dah ada Faris ni I jatuh no 2! OK SENTAPPP!






1 comment:

BIE said...

hehe.. kalau dah ada anak.. katanya kasih sayang kena bagi2.. huhuhu..

kita BIE Daripada B2B Blog : Jalinan Cinta

salam perkenalan. Hope dapat exchange link dan tukar2 cerita juga :))