Thursday, September 13, 2012

Ayah tak sihat. Kini di hospital.

Lately ni banyak betul dugaan. Nak nangis nak senyum nak berdiam rasa macam tak reti dah...Bukan namanya takbur tapi, kalau korang merasa dah tentu sama dengan aku. Life is must go on kan?


Semalam ayah call cakap dia jatuh dan dah mengesot-ngesot...so decide nak gerak terus balik Pahang dengan mak dan kakak. Kitaorang sekarang sangatlah busy sebab tak lama lagi nak pergi vacation. Ayah memang tak ikut. Tup tup kena macam ni plak T__________T.


Sampai rumah kat kampung dah semerbak bau minyak urut. Abang yang urutkan ayah. Abang cakap macam nak kena stroke.


Ayah rasa macam kebas-kebas masa kitaorang sampai tu. Kejap menarik kejap macam ok.


Kitaorang decide hantar ke hospital Sungai Buloh memandang kan macam senang nak ulang alik..huhuhu..masa otw tu ayah cakap kaki dia tak rasa apa apa dah.


Hope ayah tak ada apa apa lah. Kini masih di hospital dan aku terpaksa pergi kerja. huhuhu.




+ By +

3 comments:

Cik Tqah said...

semoga cepat sembuh

~AmyLiana86~ said...

semoga cepat sembuh yer..=)

Sue Mommy Cinta said...

semoga cpt sembuh dan korang semua bertabah..paham sbb pernah berada di situasi lebih kurang cmni masa abah aku sakit dlu..