Wednesday, October 10, 2012

Aku terima nikahnya.


Isnin haritu.


Just tengok preview dekat Sunway Pyramid. Aku tinggalkan Faris dengan wak. Semata-mata kan? Ha ha ha ha. Wak cakap, pergilah yang...i bagi chance kat u enjoy. Eleh...nanti u senang lah nak main futsal atau bola kan nanti? Sebab u dah kasi I chance! Tapi dah alang-alang U dah kasi baiklah I pergi teheeeeeee.



Tak pernah tinggal Faris waktu malam. Ni la first time. So far Faris ok...sampai rumah tengok dia dah tidur :D.Sayang anak mama! Paham mama nak jumpa boyfriend kan? ehhhhhh :P



Preview filem kali ini, ada peluang jumpa Adiputra. Ehem ehem jumpa lagi! Asyik Adi je kan? Bukan lah fanatik Adi...tapi kalau orang ajak sure la tak tolak. Sebab Adi ni salah satu pelakon yang aku suka selain abang Aaron (Nakkkkk gak selit nama Aaron).


Filem ni komedi romantik. Oh I like. Nak kata best? Eh kena lah tonton sebab banyak aksi Adi dalam filem tu buat aku menjerit, cubit-cubit Iz...jeling-jeling Iz. Har har har. Dasar mak tak sedar diri.



Nora Danish? Like juga sebab dia tersangat lah comel dalam cerita ni. Baju dia cantik-cantik ok! Nak nak baju tidur :D. Auuuum!


Salah satu adengan yangggg errrrr errrrrr errrr buat aku errrr errrr :D



Suka cerita ni sebab end dia end dia..nak beritahu ke? Tengoklah sendiri ya! Berada di pawagan 11 Oktober ni.



Bila tengok cerita ni kan, I dont know why.....rasa nak balik peluk wak cakap aku sayang dia T___________T.


+ By +

9 comments:

CikNana said...

ala,rasa mau tgk jugak nie..paksa hubby.hehehe

Rina Ellisa said...

Weeee.. tak sabar nk tgokkk :P

Lynda said...

change itu ialah tukar..#ohmyenglish..heheh

Lynda said...

change itu ialah tukar..#ohmyenglish

Byzura Mj (By) said...

CikNana : sila sila :D

Byzura Mj (By) said...

Rina Ellisa: hehehehe :)

Byzura Mj (By) said...

Lynda: hahaha thanks! aku taip laju2. tq!!!

~AmyLiana86~ said...

wah ramai cakap best..kena tgk nie..

mrs shaifull said...

hehehe mesti best gila kan, adi putra tu kadang2 best, kadang2 x berapa nk best :)