Thursday, October 18, 2012

Perubahan hidup.

Tersangat banyak perubahan akhir-akhir ni. So kelam kabut sikit. Sekarang baru rasa free sikit (lah) tu yang boleh jenguk-jenguk belog kesayangan kejap.



Alam perkahwinan?
Oh dah setahun suku sikit jadi bini wak. Memula tu kehidupan ok, means terurus...start mengandung sampai sekarang tak ok dah. Hahahaha. Dengan nak lipat kain, kemas rumah, masak? (tu langsung tak dah :P tapi kalau ada special request perlu...hehehe), berniaga lagi kan? Wahhh terasa sangat super mommy.


Kerja?
Terus terang cakap kat sini tetap bersyukur tapi lebih gembira dengan business aku buat. Boleh hilangkan stress. Dah kita stop sampai sini. Kang banyak pula aku buka pekung di dada :P


BHS.

ByHijabStyle. Alhamdulillah so far menunjuk kan banyak perubahan. Tak lama lagi ada brand sendiri dah :). Nanti beli-beli lah eah he he he he.




OK lah nak baca belog orang sambung kerja :P.





+ By +

1 comment:

~AmyLiana86~ said...

bila da de anak mesti semua kelam kabut kan..huhu