Thursday, November 8, 2012

Perubahan muka.

Sangat teruja bila mendengar atau bercerita tentang muka sekarang ni. Nak nak bila orang tegur dah ada perubahan...



Berbunyi seperti ini.


By....lepas bersalin lagi berseri sekarang...



By dulu pregnant ko punya muka teruk gila kan? Skang dah ok...Pembawakan ye tak?




Ohhhhhhhhh tahu tak kalau anda tegur sebegini apa perasan aku? Seronokkkk sangat!(pejam mata ketat-ketat) Seronok sampai ke malam jadinya. Tidur pun senyum. Hahaha matilah ada juga yang muntah hijau ni.



Alhamdulillah kalau ada perubahan tu semua..... Ye dulu masa pregnant memang teruk muka aku. Kalau korang jumpa sure seram 365 hari ha ha ha.



Perubahan ni berubah selepas bersalin. Percayalah jangan nak gusar sangat ibu mengandung di luar sana. Bukan lagi buruk...malah lepas bersalin anda akan lagi kelihatan cantik...Boleh gitu statement? Ha ha ha. Jangan ada termakan hati uolss.



Maka dengan itu untuk sesiapa yang puji ni lah hadiah untuk anda Hahahaha.Marilah kita menjamu selera dengan gambar syok sendiri (Anda jangan terpegun...ini adalah lebih kepada camera effect).





Mama payeh yang suka syok sendiri.




+ By +

10 comments:

~AmyLiana86~ said...

betul la by..makin berseri2.. =)

Wawa said...

betul!muka i pun masa preggy sangat kusam!dah la tak boleh pakai mekap. nampak barang mekap pun nk muntah. hahaha. skang, ok laaaaaa. hihi. :p

C!kpuanmuda® said...

kak by.. share lah rahsia.. wuwuwuwuwwu

Byzura Mj (By) said...

~AmyLiana86~ : tu camera je amy..camera! hahaha

Byzura Mj (By) said...

Wawa : kan! rasa nak sujud syukur hahaha

Byzura Mj (By) said...

C!kpuanmuda® : ko jgn menada! tu camera camera! diulangi camera *style adibah nor.. hehehe

Allene said...

by... berseri2 ada isi kot... :p

kasihredha said...

Penaruh hormon kot by..
Mmg kulit nampak licin Sgt

Byzura Mj (By) said...

Allene: choiiii!:P

Byzura Mj (By) said...

kasihredha : hormon tu mungkin la kak...