Friday, December 14, 2012

Menggila membuat pencuci muka mulut..

Tatau la lately ni suka sangat buat dessert. Nak kata mengidam tak la jugak hahaha. Memang mood macam ni. Kalau rajin masak sampaikan hari-harilah makan kat rumah. Kalau datang mood malas. Jangan harap tengok dapur tu nak berasap. 


Ni mood memasak dah datang, mungkin sebab sejuk lagi syok duduk rumah kan kan kan? Kalau malas sangat masak maggi. Bila kenyang membongkang semua. Wahh syurga! Hihihi. 


Lepas makan haruslah membuat dessert. Lepas makan...dalam sejam aku rela masuk dapur balik buat dessert. See see see rajin tak? hewhewhew.


Soda bandung. Bila ntah buat..Tetiba rajin, 3 hari berturut-turut ulang buat. Hahaha. Dah berjaya buat! Tak berketul-ketul dah. Umur 30 baru nak pandai buat soda bandung -___-".


Nutella pancake with hersyey's syrup choc! Ha ni kelmarin. Wak tak sempat nak merasa..sebab time dia balik aku malas dah nak masuk dapur. Hehehe. Pancake ni sedap makan panas-panas.




Yummy!

Dan semalam buat pancake with vanilla ice cream & Hersyey's syrup choc.



Sekian edisi dessert ketuk ketuk dapur by :D


+ By +

2 comments:

Allene said...

adoi... gemukssss...

Byzura Mj (By) said...

Allene : hahaha tu yang best!