Wednesday, January 9, 2013

Fesyen : Boots

Ha nak cerita pasal fesyen-fesyen plak. Ecewahhh! Macam pakar no bunyi kan? Tak...nak cerita pasal boots ni ha. Dah lama kepingin nak pakai...tapi selalulah menjadi halangan dek hati yang tak konfiden ni. Selalu macam tu kan? Tapi bila tengok orang pakai lawa je.


Macam tudung gak.. kalau tengok orang lawa je pakai tudung fareeda la..tapi bila diri sendiri? Rasa macam ntah apa apa. Rasa macam sarkas pun ada. Hahaha. Jangan tiru saya :P


Eh apa pula sampai ke tudung...nak cerita pasal boots je kan? Hahaha.


Dulu suka sangat tengok Si Tailor Swift ni pakai boots. Nak beli waktu tu..rasa boots mahal lagi. Lepastu tak ada choice sangat. Hurrm simpan je hajat dalam hati. Sebab yang berkenan dan selesa di pakai, harganya sangat mahal rasa tak berbaloi nak beli. Nak pakai mana je kan.


Tapi tu dulu...sekarang, orang dah tak hairan nak pakai pergi mana pun...tapi kenalah pilih boots macam mana. Bergaya kena dengan tempat orang cakap kan?


Ok sekarang dah memuncak nak beli sangat boots...rasa rasa nak buat koleksi pulak. Hahaha. Kau hover!



Oh suka boots macam ni. Simple! Rasa tak malu kot kalau aku nak pakai.




Ohhhh suka juga!!! Nak nak!!




Ohhhhhhhhhh nak!!!! Hamik ko semua ko nak kan? Bankrap laki ko kang. Ha ha ha.


Ini suka tapi macam tinggi plak. Rasa macam tak sesuai kaki ni cepat lenguh...Tapiiii sukaaaaaa! Hahaha



Ha yang ni tak ada tapak........nak! cancel yang atas tu hahahaha



Wow! Rambang tak mata? 



Nak jugaaaaaaaaaaaaaaak! Nak boots yang muncung cam ni!


Selain Tailor...Jlo pun ada koleksi boots dia... adoila. Orang cantik, pakai apa sure cantik -________-"



Tak berapa berkenan...sebab, kalau aku pakai nampak aku ketot (pendek) Huhuhu.



Taknak juga.Sebab tinggi! Jlo boleh je pakai sambil joget-joget..Hailah! Jeles!!!





Yang mana satu aku pilih....?









Mesti lah yang berkenan di hati suami :D . *Batuk*batuk













Sebelum melihat boots. Marilah tengok muka tuan blog yang tak seberapa ni. Ahaks!



Lagi.... Korang doakan aku kurus dan kaki ku kurus supaya kelihatan seperi Tailor Swift ya! Hahahahahak!





ok 




ok...




nilah bootsnya!





yang menjadi pilihan suami kepada isteri yang banyak songeh lagi solehahahahahah!





Tada!!!!!! Wak cakap, "yang ...yang ni you boleh pakai pergi mana-mana.."


Ok ke i pakai??? You tak malu ke isteri you pakai rock rock ni.. hahaha dah macam rockers bini you ni.




jawapannya adalah....




I ok..you pakai eah! Mama Payeh rock! 



Dah dia plak hover kan? Hahahaha



+ By +

9 comments:

shoes.handbag.closet said...

Cantik !!

Byzura Mj (By) said...

shoes.handbag.closet: thanks darl!

Fainie said...

wow..so smart..
go mama payeh! u can wear it!

Fainie said...

smart smart smart
rock mama payeh!!

kasihredha said...

Rockkkk mama
Comey2

Wan Afzan said...

Not bad! Smart ok boots nih!

Byzura Mj (By) said...

Fainie : smart? takut lak nak pakai. hahahaha.

Byzura Mj (By) said...

kasihredha : yeah! \m/

Byzura Mj (By) said...

Wan Afzan: thanks darl! :D