Monday, April 13, 2009

HANGIN!!

First skali entry aku di ari isnin yg blues ni....aku rase hangin je bile aku sampai..parking full..pastu aku g la tempat berbayar. Aku hulur RM 5...tibe2 akak tu ckp, dik RM 7. Aku tanye dah naik ke kak? Ah ah dik...GRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Gile! nak kate maintainance buat jalan TAR ke kat tempat parking tu idak jugak...Apakah sebab?? Hurmmm!!

9 comments:

z@ti said...

aku tau dari minggu lepas..aku pun xpaham aa TM ni..nak kate xkaye..dpt projek berjuta2..patot bg free jer...xde kena bayar2..jom boikot ramai2..haha

Cik By said...

hahha..bengong tau... aku bru tau harini..tp kdg2 aku nengok parking takde la full mane..RM 7 terase woo...

Lynda said...

lek ek..aku pun byr 9 henget last week,pastu aku takmo paking situ dah

Cik By said...

hehehe..ko kaye takpe

Mur said...

woooo...tensen gwer..aku pun bayar RM7.sabar jerlaaa...syukur dpt makan free kat bawah.xyah makan dah tengahhari nih..esok aku kena lagi awal semata mata nak berebut parking T_T

Cik By said...

akakaka...ko kene gerak lepas subuh beb.. tu la ade makan free.nasib baik.cover balik..kalo parking kat KLCC takpe la..agak berbaloi nak..dpt window shopping..tengok muvi..tp aku ikhlas dtg keje..hehehe

Lynda said...

takde maknanya..kalau aku park situ siap basuh keta akutakpe gak.huhuhuh

kHairie said...

haahhahahahahhahaha.. naek bas je macam aku.. wakakakakaka.. XD

Cik By said...

lynda : tu la..cadangan yg baik

khairie : huhuhu..tu la