Friday, April 24, 2009

he's just not into to you


Wah!! tercapai gak hasrat aku nak tengok cite ni. Sebab aku penggemar cite comedy, romance ni, so aku rase filem ni best! yuhuuuu! Kelakar & pelakon perempuan yg cantik(tp dieorg semua dah tua la :P). Sebelum tengok filem ni aku sempat bace novel die (sempat bace half of book tu!) di Kinokuniya. hehehe x surprise la kan?? bace bulu dulu. Tapi aku dah terjumpe pasti aku membacanya!


Aku paling suke pasangan ni :




*

*

*

*


sangat sweet ok! pada mulenye laki tu tak mempercayai perkahwinan..Tp sampai bilekan?? taknak kawin if hubungan dah lame (7 tahun)..tapi last2 pompuan tu trima laki tu gak tp kene buang seluar laki tu dulu. Tapi laki tu still tak buang. Mase perempuan tu nak buang, rabe punye rabe ade bekas cincin kat dlm poket seluar yg nak dibuang tadi. Terus laki tu melamar die. Wah!! aku sgt teruja!!



Pasangan ni juga kiut. Perempuan tu byk mulut weh! geram aku! hehehe nasib baik die kiut.





p/s : kene buat speggeti kat apek!! mampos!! dah janji if best aku akan masak...silap2... aku juga kepingin nak tengok cite Paul Blart: Mall Cop!!


3 comments:

emroose said...

dah tengok gak citer ni.......tp citer ni, ada part2 tu bleh ngantuk gak hehehehhe......tp byk yg best lah citer ni.....ermmmm kategori best lah citer nih

z@ti said...

cite dari novel ni. tp member aku kate xbes lak..sbb dia kate story dlm novel lain sket..

like u..this is 1 of my fav type movie..:)

Cik By said...

emroose : hehehe..saye tetap sukak!

z@ti : best la...aku sukak!takkan nak same novel, sure la esok pon tak bis kalo ikot novel :P