Thursday, April 23, 2009

Muntah hijau..bweeek!

Buat ke berpuluh kalinya aku muntah hijau. Seingat aku mase aku study kat Uniten lagi. Asal belajar atau test atau exam, selalunya aku akan muntah hijau.

So nak tau sebab ape aku muntah hijau??



sebab...

*



*

*


*


ha mende ni la buat aku muntah td.Muntah dekat toilet. Aku rase akak kat dlm toilet yg amik air sembahyang dengar kot aku dok buwek buwek buweekkk..sebab die senyum waktu nampak aku..

Aku memang tak boleh ngadap mende ni lame2..nanti sure aku muntah hijau. Macam tu gak kalo aku blaja addmath dan akaun dulu. Tapi aku cukup minat kalo melibatkan pengiraan. Aku akan ngadap sengadap ngadapnya. Pastu akan muntah hijau.


So esok last day aku akan mcm ni !!!

p/s: Inilah padahnya siape yg amik IT yg tak suke programming spt aku :p . Tp blaja Java mase tua ni lain la..senang 'keycap'. Almaklumlah belajar skang sudah matang lo :P

3 comments:

driedroses said...

oh kak by..nape tak mintak asam masin kat iz tadi? ada je atas meja tu ha tak berusik

z@ti said...

haha...tp en shaiful sgt baik kan? i prefer him rather than balan..oh

Cik By said...

driedroses : hahaha thanks...muke dah seposen mase muntah tu..

z@ti : aah ah baik..aku pun prefer en.saiful if aja java..Balan?? i gerun u...asik panggil name i je..hehehe..