Wednesday, April 1, 2009

I'm novel holic

Bulan ni shopping aku kena ctrl..hahaha aku dah buat pelaburan utk koleksi novel aku... dpt je gaji aku dah sapu 3 buah novel...tu pon main sebat je sebab nak cepat g main bowling... tp agak berbaloi..sebat2 pon aku dpt buku yg best! so ni tambahan koleksi novel aku:-


Confessions of Shopaholic
dah tengok movie tp blom bace novel..heheheh.. best selling novel


i take this man
hanya bace sinopsis...best selling novel gak



chinta
pon tak bace lagi..hanya sinopsis..yg aku ingat pasal laki kaya..



koleksi aku belum habis bace..hahaha! tengok tamakkan?? tak hbs bace sebb ade je aktiviti luar yg aku kene attend..hehehe( mcm la ko bz sgt by!! malas tu..)



Men Are From Mars Women Are From Venus
baru bace 10 muke surat..tergendala..sebab nak bace shopaholic and baby dulu..heheh tpi kalo rase nak bace..sambung aje. tp kene amik mood sebab isi die agak berat..kisah bagaimana kite nak kenal laki n kenal pompuan...mcm mane nak communicate..jage relationship..sesuailah utk laki n pompuan..




Kasih Yang Suci
tak usik lagi..tp seme org ckp best...kwn kpd kwn aku dah nangis byk kali setiap bace novel ni..iz nanti by pulangkan yer...pinjam dr opismate aku :P



Shopaholic N Baby
sedang bace...memang best!

Cik By

2 comments:

driedroses said...

cover page novel "chinta" tu wentworth miller, kan?

ByZura said...

ye kot...heheh lebih kurang je muke..version mase die ade rambut..