Thursday, April 16, 2009

Jangan Tegur : Konklusinya..


Disebabkan aku adalah salah sorang penyokong filem melayu, jadi aku pergilah menonton filem Jangan Tegur semalam. Filem arahan Pierre Andre. Aku rase filem ni biase je tp filem ni lebih menggunakan sound effect yg byk, tu pasal byk terkejut. Aku duk barisan yg kelima. Gile depan kan? hantu tu betul2 depan mata aku..hahaha...Ramai yg menjerit bile adengan yg suspen skit..ade satu part tu, salah sorg penonton jerit la..AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..tibe2 muzik stop die leh sambung lagi jerit..hahaha lawak betol..yg tak bleh blah ade name baizura ( name aku..) hahaha..panggil pon BY...tiru aku la tu...ahahhah... Baizura tu org yg kene bomoh dek makcik die yg jahat dan dibunuh dengan kejam semata-mata nak harta.


Ni pendapat akulah, aku lagi suke filem congkak sebab filem congkak shut agak cantik....so aku bagi 2 1/2 bintang sudah...hahaha! penat Julia Ziegler blakon..aku bagi 2 1/2 je..


p/s : jangan aku jd hantu sudah...hehehehe...sape lemah semangat aku rase baik tak yah tengok.



Cik By

5 comments:

Dark Angi3 said...

alamak! 2 1/2 bintang je ke by? kureng ekk?? baru bercadang nak tgk minggu ni.. huhuh kalau tak best alamat nye download sudey hahahahha

Cik By said...

hahaha..boleh la..sound effect je lebih...

Anonymous said...

allo g xajok pun huhu klu xble join-eyrulz

Nurul said...

errkkk betul ke congkak lagi best?? (dlm hati bangga tu..sbb budak kecik tu sepupu aku, kira lakonan sepupu aku mantop la kan) poyo je lebih. aku ni. ala x jadi la nk tgk..dah cik by bg 2 1/2 je
:(. kalau cik by pun dh bg 2 1/2 kalo aku yg g tgk kompem aku bg"0" hehehe

Cik By said...

hahaha! byk terkejut je..ko tengok ngan anak cina..sure die takot..