Wednesday, May 13, 2009

Cik by wat plastic surgery facial

Setelah tengok Along (housemate aku) licin je muka dan nampak segar sebab dia facial gune Mary Kay, aku pun hendak mencuba product tersebut. Semlm Along telah buat appointment untuk org tu Mary Kay beauty consultant, datang ke rumah. Korang pernah dengar Mary Kay??

Aku pun tak pernah dengar sebelum ni.Tp dah lama product ni bertampak kat Malaysia. Dah ade iklan pon kat tv untuk product baru (scrup untuk tangan..kalo tak silap aku). Product ni bahan2 die diperbuat dr buah-buahan. Smlm kitaorg mencuba scrup tu..Memang ade beza, jadi lembut dan bersinar skit. So, kalu bertunang ke nak kawin ke tak segan la nak menyusun jari jemari ke mak mertua

Die Mary Kay beauty consultant bagi cube dr face cleanser sampai la makeup..so ini lah hasil nya!!!!

Marlina tengah duk explain product Mary Kay


Cik By n Ayu Makeover

Ayu Makeover

So, sesiapa nak makeover try product ni boleh bgtau aku..Nanti aku arrangekan appointment untuk korang. ok?

p/s : kepada sesiapa yg gatal nak kawin sila buat makeover cepat!


Cik By

9 comments:

driedroses said...

kak by, dia buat sebelah muka je ke? glowing tak muka lepas facial tu?

Cik By said...

sebelah sebab die nak tunjuk beza...glowing! ade sorg tu lagi nampak beza..

C!kPuanMuda said...

by, mary kay tu bukan produk yang suh aku jadik model tu ke?

Cik By said...

bukan...tu enkay...aish!!

Lynda said...

muke dah seri seri..heheh

Mur said...

alaaa bai ngaku jerlaa ko neh nak kawen dah kan..its ok to confess...wakakakaka....kalo aku try facial nih sesuai tak ahahaha...

Cik By said...

Lynda : hehehe...betol2 berseri2

Mur : hahaha blom la..nak try? aku leh arrangekan :P

Anonymous said...

uuuu asal gambor cam nampk seksi je uuuuuuuuuuu xleh tgk huhu-eyrulz

Anonymous said...

uuuu asal gambor cam nampk seksi je uuuuuuuuuuu xleh tgk huhu-eyrulz