Thursday, June 11, 2009

Mesti tonton! Hannah Montana The Movie!

Mesti tonton! Hannah Montana The Movie! Aku dah tengok! Lawak weh...aku sukak. Aku nak badan macam dia la..slim gitu. Perut pon kompas kempis je .best2...sila la tengok ya! Aku suka part menari tu.. Mcm nak bangun je ikot step dia. Tp kene cover ayu gitu! cet..hahahaha! ok la aku nak g buat keje sambil dengar OST Hannah Montana The Movie ni.Lagu dia best so haruslah men'download'nya! alalala~~~ ha! nak?? nak ..nak nak??

Cik By

6 comments:

Anonymous said...

best? betul ke.. nape aku tgk kt gsc arituh mcm takde sambutan ajek...hehehe

Cik By said...

best! sebab org maybe ingat mcm tak best...tu pasal la...lagi pon cite ni kan bersiri...so org ingat cite budak2 sgt...lawak seh cite ni!

Lynda said...

beser je..best lagi series dia

Lynda said...
This comment has been removed by the author.
Cik By said...

lain org lain citarasa :P

z@ti said...

best...lagu dia laa...the climb :)