Friday, June 26, 2009

Susahkan dapat kawan same same nangis..

Td seorg sahabat telah msg kat aku...die ngah sedih...sabarnye kawanku..tibe2 aku jd syahdu..aku plak yang nangis..Aku paham masalah dia..tersangat paham..Mcm mane perasaan ko, aku paham....cume ko lalui dengan situasi yang berbeza..

Aku paham..terlalu down kan? bersabarlah..bisik la pada hati itu supaye die bersabar dan tenang untuk menghadapi setiap ape yang terjadi... Jatuh bangun tu duniawi... Bukan senang untuk berkata-kata.. sebagai manusia kite kena redha... wink! Macam mane pon diri kite sendiri kene bangun if terjatuh... Kalo ada org yang capai tangan kite mase bangun itu adalah Nur dr Tuhan..percayalah~~

Aku rase she/ he the best fren untuk aku nangis dan gembira... Memang setiap ape yang terjadi ade hikmahnya... Tp kite sendiri perlu telek diri kite, " Masihkah ade kekurangan, kesilapan pada diri kite ok?"

Sabar ye... Aku terlalu paham... LUV u~~~~



Cik By

5 comments:

Mrs. GordoEdi said...
This comment has been removed by the author.
Mrs. GordoEdi said...

aku mcm tau je sape sahabat yg ko mksudkn tue..ehehe

Cik By said...

ssssssssssssshhhhhhhhhhhhhhhh!

mushy shizzy gina said...

aku ke tu?hehhehe thanks uya..

Cik By said...

huk huk huk...hanya tuhan yg memahami..! cewah!