Sunday, July 12, 2009

Happy Besday to my sis...

Saya baru je balik celebrate besday Kak Ani (satu ni je la akak aku yang ade :P). Makan-Makan kek kat Secret Recipies.. Ha aritu ejek org kan? Ni org nak ejek mu lak! Mu dah 37 tahun lagik 3 tahun dah nak 40..wakakakaka! Neway Hapi Besday ya! ampunkan segala dosa, halalkan makan minum, dan selalu tarik rambutmu dulu :P

Sesi suap menyuap! Kiteorg beli 5 slice kek. Taknak beli yang 1 kg rugi sebab dapat makan 1 jenis je...
Sesi meng'gediks'. Saya adalah seorg yang sibuk waktu ini. Sibuk snap gambar. Pilihan saya adalah choc indulgence... Mood >> makan choc :D
Kami sempat ke 'fun fair'. Atas permintaan Suci sebenarnya kami yang tua ini yang kepingin ke fun fair.Korang ade g tak mase kecik2? Try gak tikam yang dpt hp tu tapi tak dapat. Hampeh!



Cik By

2 comments:

Miss K said...

Choc indulgence? Adakah kerana aku telah mempelawa ko makan kek itu pada hari jumaat dalam kuantiti yg sedikit? hehehehe...

Cik By said...

tidak...aku nye mood nak makan choc...kalo tak pasti pilihan aku cis! kek..heheheh