Monday, July 27, 2009

Jaguh Kampung masuk karnival futsal :D

Hari sabtu lepas, aku dan rakan2 kampung dan kawan (ade yang kenal, ade yang tak kenal)telah masuk karnival futsal yang berlangsung di Ampang Sport Planet.. Pada mulanye aku ingat main futsal untuk saje suke-suke..nah amik! Sekali ade 'tenemen' daaa~~~

Aku wakil Kampung Pauh ke Pauh..name group sendiri pon tatau sebab di 'import' :P. Ramai gak masuk 'tenemen' ni, pompuan ade 5 group dan laki ada 7 group..

Badan semua mcm budak sukan.. Kami? Hanya jaguh kampung yang tiade jersi :D (lain kali sape nak sponsor, sila contact aku k-qasehkuarjuna@gmail.com). First game menang 3-1 (aku score 1!). Aku main sebagai defend.. lain game hancur. Tapi takdelah kalah teruk...maybe kami tempat keempat/ketiga dari 5 :D. Kira ok la tu kan? Tiada training, tiada ape, tup tup leh gak main...kalo training sure dapat no 1 . Gambar ni je sempat aku amik..H/p aku kong (buat hal tol..sape suh tak charge mase sebelom g).

korang bagi description sendiri..apekah?


p/s: ade gambar kumpulan kami..tapi belum amik dari akak tu (tatau ape name :P)

1 comment:

mushy shizzy gina said...

tentulah aku yg comment dulu
hakhak