Monday, July 13, 2009

psst psstt gosip!

Aku terlepas nak tengok Black (ikot gak la perkembangan mentor ni..hahaha sebab aku ayah suka Mas Idayu :P). Nak kate aku sangat kat Black ni takde la..Bagi aku ok sebab die leh bawak pelbagai lagu. Tapi korang perasan tak? Mane-mane program realiti ni, pemenang, mesti ada sikap 'hamble'.

Rata-rata mencari populariti dengan menjaja cerita kesusahan masing-masing. Cube lihat pada Mawi, dahulunya menjaja kehidupannya sebagai anak felda. Tomok menjaja kesusahan menjadi penyanyi (siap nangis-nangis) dan Black pula menjaja dia adalah penjual ikan.. Lagi sape lagi eik? Tapi kalo korang perasan dieorg ni punya kesungguhan untuk menang kan? Ok gak dieorg menang, takkan nak bg org dah kaya menangkan? :p

p/s : Ape kes aku cite pasal gosip pagi2?...hanya hendak menceriakan pagi 'Monday blues' je :P

6 comments:

mushy shizzy gina said...

aku terlepas mentor...
hukhukhuk sape menang??

Cik By said...

aku pun terlepas! Black menang! pg td ade isu ni kat hot fm :P

Mrs. GordoEdi said...

aku tgok....!!tp x puas ati gler apesal chaq ngok ngek bole dpt no.2???? sungguh x best okeh!

p/s: sowi kalo ko peminat chaq..ahahah

Cik By said...

tidak! aku tak suke chaq..walopon die mirip seseorg..aku lagi suke black..walopon tak hensem hatinya baik ..erkk???

Mrs. GordoEdi said...

sesorg??? jeng jeng jeng...wakakak

Cik By said...

errkk??