Thursday, July 16, 2009

Public Enemies


Semalam aku g tengok cite Public Enemies. Biasalah seminggu sekali mesti nonton wayang :P Takot gak nak tengok sebab takot cite ni ngantok. Tapi rupanye best . Cite pasal rompakan bank (masa dulu kala). Johnny Depp, memang mantap lakonan die. Aku suke sebab die leh bawak mcm-mcm watak. Jahat boleh, pelawak boleh, baik boleh dan muka kesian pun boleh :D. Manakala, Si Cristian Bale (John Connor dalam terminator) lak smart tp apsal suara die tak sedap :P. Patutla dalam terminator tu die tak banyak cakap(aku rase memang tak ckppun lah)..kuikuikuikui.

Cara dieorg menembak dalam cite tu memang mantap. Mcm real pun ade.. Sebab ade yang tembak kat kepala sampai tembusla kepala tu.. Pastu tembus perut..huhu peluru ape die pakai ntah. Ada satu part aku suka, Johnny Depp dah di tangkap tapi boleh terlepas, sorang pun tak perasan die leh terlepas. Pastu mase Johnny Depp masuk kat balai polis. Boleh plak Johnny tu jalan-jalan dan polis lak tak perasan die. Johnny Depp hanya tersenyum bile tengok gambar die dan ada bilik khas untuk tangkap die kat balai tu..

Tapi last tu sedih lak sebab perompak (Johnny Depp) tu mati..huhuhu..Aku pun tatau perompak tu baik ke tak sebab perompak tu hanya merompak bank bukan rompak barang org lain. Sila2 tengok :D

**** star!

p/s : mane ade perompak baik ye dak? tp Botak chin tu baik..rompak tolong org miskin..ape kes?


Cik By

7 comments:

mushy shizzy gina said...

habes ko igt duit lam bank tu bukan duit orang ke bro???
hakhakhak...perompak tetap jahat walaupun dia JOhny Depp

Cik By said...

hahaha..sebab Johny depp kot, sebab tu aku rase perompak tu mcm baik..wakakakaka! ko dah tengok?

mushy shizzy gina said...

BLOM..
dd ku demam..hukhukhuk

ayu said...

ape yg ko mepek ni by?perompak baik??
muahahah!!!!!!!!!!

Cik By said...

mushy shizzy gina : baru jumpe aku dah demam :(

ayu : ko dah tengok? cube ko tengok pastu ko bgtau aku perompak tu baik ke jahat :P

KamP SuRKezZ said...

menarik ye... bile nk kluar torrent.

Cik By said...

pergi la nonton ari rabu...murah~~