Thursday, August 13, 2009

By's kerja kahwin

ha..nak tau apa kan kan kan?? Sila klik dan baca!

*

*

*

*

*

*



Ini, salah satu kerja kahwin hasil titik peluh ketiak aku :D. Macam mana dapat 'job'? Pada mulanya, 'BIL' aku lah..dia cakap Mawi nak gambar besar untuk letakkan kat rumah dia dan ikin nanti (masa ni Mawi belum berkahwin). 'BIL' aku bagi aku 'design' dalam masa seminggu (campur hari nak pergi print sekali). Kira-kira 3-2 hari macam tu aku kena siapkan! Sebab lepas tu, aku kena tunjuk kat 'BIL' aku untuk di'approve'kan. 3 hari 2 malam gak la aku duk mengadap benda ni.. Idea adalah 'combination' aku dan 'BIL'. Akhirnya, 'BIL' berpuashati :D.

Tiba lah hari persandingan Mawi yang di bawa 'live' di Astro. Tup tup tengok! Hah! Ni ke gambar yang aku buat haritu..Aku telefon 'BIL' dia cakap "gambar yang mana??" " Gambar yang kita combine 8 tu la.."



Ha! Amik! Mawi letakkan setiap sudut penting masa hari pernikahan beliau! Masa sebelum hantar 'artwork' ni, 'BIL' suruh aku letak nama samaran kami di poster tersebut. Tapi aku cakap, takyah lah..'LOW PROFILE' *wink* (rugi pulak! )

Sesiapa nak amik gambar kahwin ke boleh la contact aku (promote skit):D

Nak lagi hasil kerja aku???



Inilah bunga 'carnation'. Baru je belajar buat :D. Belum cuba buat bunga ros. SUSAH!



Cik By

7 comments:

Lynda said...

uish bangga aku dapat kwn ngan ko..edit gamba aku la plak..hehehe

By-ZuRa said...

jangan la gitu (malu i).. boleh je.. ada upahnya?? ehehe *mata duitan*

mushy shizzy gina said...

kerat montot la harusnye aku yang akan diberi perkhidmatan foto begitu dengan harga percuma..siap cik by bagi akuduit lak pastu hakhakhakhak

ayu said...

sok nk mntk otograph leh???

C!kpuanmuda said...

gambar kawin aku ko bleh edit?? bagi kuyus sket :D

By-ZuRa said...

mushy shizzy gina : hahaha! duit yang cokelat tu eah :P

ayu : moleyyyy~~~ :D

C!kpuanmuda : bukan ko mase kawin dah kurus. Auwww! gitu :P

zura said...

waa.. xsangka kamu punye keje ini gmbr...