Thursday, September 24, 2009

Emak dah bagi 'hint'!

Kawin bila?
Ntah..mana tau..ada ada lah...Nape?
Takut tak sempat...
Tak sempat napenye..orang (bahasa diri) je yang tak kawin lagi...
Takut tak sempat..tahun depan mak ade ke tak.. Sempat ke tak tengok mu tu kawin..




Aik?? Ni ayat ape ni? Suruh kawin ke ape? Kata tak kisah kawin bila...adoiya~~


Cik By

7 comments:

Dark Angi3 said...

hehehe.... suke la cite pasal kawen ni... apa lagai... emak dah bg hint... bile?

aizuemi said...

ileks ar..
den pun tgh pikiy ni bilo nk kawen..

* baru perasan ada komen di blog sy.. harga makanan di Cheng Ho, biasa2 aja.. heheheh~

CiK By said...

Dark Angi3: suke eah kawin2 ni..hehehe...ades..difikirkan!

aizuemi : punya la lame komen baru perasan!! :P ye ke? kawin la ape lagi..ehehehe

okeh! thanks for ur info

sharing-my-life-with-you said...

ape lagi k zura..tu hint pedih tu. cpt2 la pilih tarikh.. :)

CiK By said...

itu!! pedih2 :P tarikh sentiasa ade di dlm ati..cewah!!

sheLLy said...

abeh la cik by...mak dh tanya tue...mak aku x tanya pung..*ada org tanya aku ker??..hahha!!*...aritu adik aku sj2 ckp kat mak yg aku nk bertunang trus jerr mcm kena heart attack je mak aku..*tandanya x bg lai la* hahaha!!..selamatt!!

CiK By said...

sheLLy : mula2 tak tanye..ni buat ayat lak! ala adik ko mewakili ko tu..kan kan kan?? sebenarnye ko yang nak :P