Monday, October 26, 2009

Kenape haih??!!

Aku bukak blog aku slow je.orang lain laju je.aku dah remove lagu :(... Ades..Susah la mcm ni.. Macam mana peminat-peminat aku nak baca! (syok sendiri sebab tu baca pon sendiri, pastu senyum-senyum..hahaha!). Habislah peratusan nanti :P . Blogspot ni ade problem ke?????

Ada sesiapa susah nak bukak blog aku tak? Ke ade sesiape dengki ngan aku ni? :P

3 comments:

F I T said...

saya buka blog awak ok je.sorry nyibuk sbb blog awak kuar kat nuff widget.erm myb blog awk byk photo dan entry kot.pe kata kurangkan photo.tak pun satu page tu letak skit je entry.atau myb awk guna dial up modem yg dh ternyata slow.saya guna modem 384kbps pn laju je bk ur blog

CiK By said...

oo yeke? hehehe i rasa org lain pon byk gambar tp ok je..tatau pasal ape ni..huhuhu..neway thanks k :)

kakgyah said...

a'ah betul3... sokong sokongg