Thursday, October 8, 2009

Semalam yang hangat..

Semalam segugut teruk. Sampai tak boleh tidur. Lepas je makan burger Malaysia (biasalah takde selera nak makan nasi atau makanan berat-berat ni)terus mandi, then tengok tv.

Last-last, tak tahan. Terus ke bilik sapu minyak afiat, kat perut, area belakang pinggang, lutut dan kaki. Kaki jadi sejuk je. Rasa macam hilang kaki. Gila lah!

Dah lama aku tak segugut macam ni. Tak sangka lak. Eh aku dengar kalau kerap segugut, susah nak pregnant, betul ke?

Lepas je letak minyak afiat dalam pukul 2 pagi aku baru leh tidur.. Dengan keadaan yang hangat. Hangat sebab minyak afiat yer bukan sebab lain :P

* Aku rasa boboy patut tahu lah kan benda ni, apa girl rasa.. Erm at least boleh memahami keadaan kita :)


Minyak afiat senantiasa di sisi aku..

pict google




Cik By

5 comments:

Linda said...

boboy?

CiK By said...

boy...boboy tu manje je :P

Espresso Guy said...

hahaha... i'm the expert in this field... another alternative sila beli hot water bag... selain relieve the pain, bleh gak tbayang2 mcm mn org kt winter place tido panaskn badan kalau xde heater... (i've tried that... stim ooo.... stim tue sbb air panas mengeluarkn stim yer, bkn yg lagi satu... hahahaha)

CiK By said...

hot water bag? mcm mane rupe die?

Espresso Guy said...

Aik... miss google tanya kt aku lak camne rupa dia?? tak reti2 lagi nk tanya pakcik google?? hahaha