Saturday, November 21, 2009

Oh si Fakir (pisau cukur)!

Nak tahu? Nak tahu? Nak tahu? Nak tahu? Aku berjumpa dengan si gigi besi, Redza Mihat (sebagai Fakir dalam Pisau Cukur).


pict google-ed


Kebetulan, aku pergi awal ke klinik gigi hari ini. Naik-naik tangga. Tengok, eh macam si Fakir si gigi besi tu lah!

Pergh dup dap dup dap =P. Nak tegur malu..hihihihi

Kejap-kejap dia pusing senyum. *pengsan

Sempat lah aku snap gambar dia dari jauh =D.


Tu ha dia..main-main handphone. Nasib baik dia tengah dengar lagu. Kalau tak, mesti dengar bunyi kamera hp ni (lupa nak silentkan)=D.

~Kalau awak baca blog ni, saya lah perempuan yang bergigi besi yang kat Klinik tu, Fakir~

* kelip-kelip mata macam icon dalam YM =D *gedik macam Fazura

Secara fizikal, macam mana dia kat dalam filem Pisau Cukur tu..sama je dengan kat luar ;).

'Next app' agak-agak terserempak lagi tak? *wink

4 comments:

Daud Mili said...

hahhaha...jumpa artis...mesti dup dap dup dap..padahal dia bese jek..hahaha....~~errkk..

khairul onggon said...

ahahaha.. alahai si gigi besi... :P

CiK By said...

Daud Mili : hahaha memang pun biasa je.. *terlebih sudah =P


khairul onggon : alahai alahai..terlupa plak nak tengok dia pakai kereta ape =D

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!