Thursday, December 24, 2009

Mahal atau murah?

OK. Michelin for Abu.


Baru tak baru gak la kehabisan duit. Gara-gara kaki Abu dah botak. Fewwh. Tak tukar nanti tayar pecah macam mana? Aku tak kawin lagi. Heh kurang amal lagi :D.


Nak tukar yang second hand murah memang murah, tapi macam tak berbaloi lak. Kejap je dah botak balik. So terus rembat yang baru. Mula nak good year je tapi Michelin lagi elok eik?


Harga :
2 biji tayar : RM 320
Allignment & balancing : RM 15
Brake pad : RM 110

So macam mana? Murah ke? Aku bukan pandai bab-bab kereta ni. Buta segalanya. Bawa je pandai :D. Cakap saja mahu pergi mana..

Kata perempuan :P.

4 comments:

Mur said...

brake pad laaa bai....break...kui kui kui kui

OK laa tu...

Bai said...

Mur : ahahaha..nampak sangat la aku tatau pasai kereta :P

ok...thanks

sheLLy said...

babe..dlm rm300++ leh ganti 4 tayo keta tu la..haiyar...tp kena kamceng ngan laki la..hanya laki tahu pasal benda2 nie..ori ke x...sbenarnya semua kedai sama je...setahu aku kt PJ ade yg jual dlm harga murah...mmg leh caya la..cina...tp as i said..hanya lelaki jer tau pasal keta2 nie...huhu!!

Bai said...

sheLLy: eah? jenis? tu la pasal..aku dah ngorat2 la tu..tu dapat murah sikit :D