Thursday, December 24, 2009

Perah santan sekarang!

Tadi aku tinggal sorang-sorang. Apa lagi test makeover diri sendiri. Aku bukan reti sangat nak make up ni. Ada tak yang nak offer aku belajar make up free? Heh ingat ko artis ke Bai? :P.

Try nak makeup ala ala lengkap. Satu muka. Dengan blusher bagai. Tapi pipi aku dah tenbam, macam badut pulak kalau aku sapu blusher. *see aku suka macam tu.

Nak mencuba pakai lipstik merah tapi macam bapuk pulak tengok bibir aku besar lebar tu xD.

Sama je muka aku, make up ke tak. Maybe kena pakai tebal baru nampak lain heh?

2 comments:

C!kpuanmuda said...

tak nampak cam mekap punn... ada ke blusher ko pakai tu?

Bai said...

C!kpuanmuda : heheheh..aku makeup nipis..

tak pakai dowh..pipi aku dah naik..sesuai ke?