Thursday, December 3, 2009

Mana ok?

Ni gambar bila ntah aku edit. Terjumpa tadi, masa aku cari gambar aku pakai selendang. Amacam... ada ok?

Macam ini ka? Tudung ekin..

Macam ini ka? Lipat biasa. Gambar ni aku makeup =P.

Macam ini ka? Pakai anak tudung macam topi tu. .

Macam ini ka? Mcm sister pun ada. Tengok pon aku menci! Baru perasan ;P . Mulaaaaaaaaaatttt macam bola.

Sumpah aku benci entry ni! Tapi buat jugak! =D

Kadang-kadang aku ada masalah less confident :(


9 comments:

~Love Says It All~ said...

UPDATE MAKEUP CLASS:

6/12 : PERSONAL MAKEUP DI SERI KEMBANGAN
20/12 : PERSONAL MAKEUP DI S.ALAM

15/1 : PERSONAL MAKEUP DI TERENGGANU
16/1 : PERSONAL MAKEUP DI KELANTAN

23&24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS WITH EYRA RIZAL & AMY-AMEERA (2 DAYS)
TO REGISTER EMAIL: EYRARIZAL@GMAIL.COM/INFO@EYRARIZAL.COM
OR
SMS FULL NAME + IC AND SEND IT TO 016-2128740

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
HTTP://WWW.LOVESAYSITALL.BLOGSPOT.COM

REGARDS,
EYRA RIZAL =)

CiK By said...

eyra rizal : rajin no iklan kat sini..hihihi

takpe2 i publish. tolong menolong amalan mulia~ =D

C!kpuanmuda said...

aku vote 4 tudung ekin dan lipat biasa ;)

ellenyna said...

tudung ikin tu cantik

sharing-my-life-with-you said...

k zura, lynn suke tudung lipat bese tu. org ckp less is more! suke2!

khairul onggon said...

Salam.. Saya suke foto no.3 dan no.4.. :)

CiK By said...

CPM : huhuhu tq tq..tudung ekin tu tanpa sebarang makeup main sarung je tudung =P. neway thanks 4 vote!


ellyna : me kacih~~


lynn : lipat biasa tu makeup terlebih..muahahahaha..


khairul onggon : 4 tu mcm mak orang la kan? =P

sheLLy said...

hmm..aku prefer tgk lipat biasa...ala2 low profile gitu...

CiK By said...

sheLLy : eah? ok..thanks..tapi sampai bila nak low profile? ;P