Monday, December 14, 2009

need vacation!

Mood sekarang adalah mahu bercuti. Ke mana? Aku pun tak pasti. Pergi melancong? Masa sudah suntuk. Baik di sini-sini sahaja. Kakak ajak pergi Hadyai. Haih!! Kalau pergi, mesti kena pakai duit banyak. Plan ke Singapore pun tak jadi :(. Teringin betul nak tempuh 'azab' turun kat air terjun tu. Terasa ingin menjerit (nanti orang cakap aku gila plak :D) dan tengok kehijauan.. Ada sesiapa leh bagi cadangan tak?



Baru je berkira-kira nak pergi berjalan. Tayar kereta pula botak..erm~~~

15 comments:

Lynda said...

lata meraung.heheh.

CiK By said...

Lynda : weh lama tak pergi...huhuhu! jom!!!

Lynda said...

jom jom..

CT NORAMIZA said...

apply leave 1 hari, check kat hotel mana2 kat kl, feeling2 pelancong :)

CiK By said...

Lynda : weekend ni aku balik gak kot..jom!! hiks


CT NORAMIZA : kl? ades akak..KL crowded..huhuhu...baik duk kat umah saya je..hihihi bukak pintu terus nampak KLCC :P

sheLLy said...

weh g genting nk??..aku pun plan nk bercuti tp kemana ngan budget yg terhad...huhuh!!

CiK By said...

sheLLy : bila? n dengan siapa?

Mrs. GordoEdi said...

nk ikot!!hahaha ( bole nk sebok)

Lynda said...

wekend ni takleh abg lang balik.wekend depan arr.cuti lama sket.takpun kita g cameron ramai ramai nak.aku sponsor umah.ehhehe

CiK By said...

Mrs. GordoEdi : tak boleh ko dah kawin :P

Lynda : eah? best gak tu..hihihi

CiK By said...

Lynda : minggu depan? aku takut ade agenda lain ngan family..erm..

Mrs. GordoEdi said...

o0o0 mementang gua dah kawen...nnti ko kawen pun ditinggalkan rakan2 padan muka!! =P
sudah memahami kenapakah ko mau kawen lambat!! ahahahaha.....laki da x bg berpoya la tue...

CiK By said...

Mrs. GordoEdi : ok ok jangan gaduh nanti aku bawak semua :) * ayat ko ada menunjukkan kejelesan..ekekekeke

Mrs. GordoEdi said...

kata blog tempat meluahkan perasaan...wakakakaka....

sheLLy said...

weh!..aku br buka part nie..jom g bercuti tp ngan budget yg terhad...huhuh!!..aku xnh UMO g genting..jom nk!!..urrmm kalo stay at least semlm kt sana k x?..g la reramai..huhu!!