Friday, December 4, 2009

“PRINCESS KEBAYA CONTEST”


Kebaya nyonya.

Dibeli sendiri semasa membeli belah seorang diri ;).

Dipergayakan di Majlis project kick off.

Digelar " HOT KEBAYA GURL" oleh kumpulan gonggong *malo sungguh.

Terkedek-kedek jalan sebab lambat masa ni.

Dapat teguran oleh seorang kakak yang tak dikenali >> kan Iz?

"Suka lah tengok korang pakai baju kebaya ni..Ramping je pinggang. Akak teringin nak pakai tapi perut akak ni...suka la..suka suka! "

Semua ini kebetulan. Kalau tak, tak hingin nak pakai kebaya pergi kerja. Aku suka jalan kangkang-kangkang. Baru angin masuk =P.

Siapa berminat sila click di sini

******************************************************

Gambar ini tidak termasuk dalam contest.. Ia hanya ?

Gambar sekadar hiasan ;)

Kata orang tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa tahu?


10 comments:

Espresso Guy said...

Since dh keje TM nie, dh semakin berciri2kn ladies yek... dulu ganas nk mampos... nk jumpa aku pn pakai sneaker je most of the time... hampeh!

kalau x sure dh jadik spare aku dh nie... muahahaha...

sila laa calonkn diri anda... pasti aku sms pukal byk2... =p

cheqna said...

semoga beroleh kejayaan..

bilala cheqna ni boleh pakai kebaya gak..huhuhuhuhu

lucky said...

nice! :)

CiK By said...

Espresso Guy : mana ada aku keje TM..ko ni buta tuli agaknya =P.Aku memang ladies la..ko ingat aku ape? hahahaha

aku dah calon la tu..muahahaha sila la vote!



cheqna : boleh je la cheqna..peduliks!!



lucky : thank you *muahhhh

mushy shizzy gina said...

aku skang jugak nk g tempah kebaya hakhakhakahk!!!!

CiK By said...

gina : cepat!! lambat!! =P

wawa said...

salam kenal Cik By.....

thanks ye join contest wawa...
alahai ayunye wawa tengok....
tp....syarat 2 tu....try cek balik...or wawa yg xprsn :)
k good luck tau...tunggu result ye

CiK By said...

wawa : salam...huhu thanks..ok i'll check :P

ok..*debau-debau..hahaha

z@ti said...

chanteks =)

CiK By said...

z@ti : me kacih =D