Friday, December 4, 2009

Lelaki berkemeja putih!


Situasi di perkarangan pejabat =D.


Kelmarin kalau tak silap. Aku naik lift bomba. Ni gara-gara lift biasa tu lambat! Nyampah aku menunggu. Ntah apa lift biasa tu lembab nak mampos. Padahal ada 4 buah lift!


Selalunya lift bomba tu, bilangan orang yang naik adalah sedikit. Tengah-tengah boring, tiba-tiba sampai je tingkat 19..Lift terbehenti dan lalu terbuka. OMG! Ada seorang lelaki yang berkemeja putih naik (naik ke?) lift tu. Hensem!


Dup dap dup dap! Padahal takda apa pun yang berlaku. Cuma jantung aku berdegup kencang pabila melihat mana-mana jejaka yang berkemeja putih =D. Boleh pengsan!


Orangnya tinggi, berkulit putih, jari jemari panjang berkuku gelas (sampai jari aku tengok =P), berselipar, rambut cacak-cacak sikit. Dan yang penting, air sembahyang masih kelihatan =D.


*pengsan lagi.


Buat dek je. Maybe dia perasan aku duk memerhati dia..muahahaha!


Gambar hiasan ;) Tak boleh blah imagine 'dia' macam Aron Aziz! =P

Dan berkemeja hitam. Tapi putih lagi memukau hati dan perasan. Silap haribulan boleh cium offerkan diri sendiri nak ambil gambar bersama =D

pict google-ed

8 comments:

Cik Eija said...

Aku suka kalau tgk lelaki baru lepas ambil air sembahyang... Terpukau sungguh!

khairul onggon said...

ish.. ish.. ish... cobaaan ehehehe..

CiK By said...

khairul onggon : ini bukan cubaan..ini betul~~ hihihi

Cik Eija : sungguh kan! sungguh!!!=D

driedroses said...

lelaki berkemeja putih sangat sexxxaaayyyy.. meeeooooowwwwww

Espresso Guy said...

huhu... sy pn tinggi gak!

CiK By said...

driedroses : hauuuuuuuuuumm...hikhikhik

Espresso Guy : cuba awak pakai kemeja putih waktu klua dengan saya =D

Espresso Guy said...

well... aku pakai kemeja putih utk special occassion je, nnt kalau pakai selalu ms jumpa ko x pasal2 lak aku kena cium... best gak kn kalau kena cium... next time nk pakai laa... nnt ko cium k... HAHAHAHAHAHA!

CiK By said...

Espresso Guy : bengong!!! hahaha! ko nak ke kena cium dengan gadis bergigi besi? =P