Friday, January 29, 2010

adohai..

Saya kebizian hari ini. Buat test data untuk Network..! Main klik-klik, main ring-ring :D. Terasa nak bertunang dan berkahwin. Heh! Fikir sampai situ pulak...Main topology, tapi bukan kronologi cinta tiga segi ya! :P

Sudah pasti kamu tidak faham. Saya tengah ngok ngek sekarang ini..

Saya sudah kehabisan duit semalam...Makan pasir la nampaknya saya selepas ini..

Itu lah ikut lagi tabiat boros!!

Padan la muka.

Satu hari saya boleh habiskan beratus duit!

Tengok la, kalau sempat saya akan ceritakan kisah shopping saya semalam :D.

Saya sudah tukar jenama pencuci muka saya. Nasib baik saya tidak memberi clorox saja! Niat hati nak beli, teringin nak mengubah muka kepada muka putih suci gebu nan salju.

12 comments:

Ena said...

uihhh!.. jgn la sampai ke clorox pegi nyer.. kan lek lok muke sikit jer comot nyer kan jd lain pulak..
tu la, kdg2 bile teruje kan sesuaatu kiter utk bekalan hr esok.. sy dolu2 cenggituw gak.. tp skrg x dah la..

sheLLy said...

jenama pencuci muka apakah itu..bole d kongsi...;)

Bai said...

Ena : geram tengok muke comot ni :D...

kan..huhuhu..macam mana nak tahan tabiat tu?


sheLLy : boleh..tp tengok mujarab tak dulu...hahahaha!

Natasha said...

bai.... tinggalkan no tepon baik kat blog kak tash..nanti kak tash call bai...ada satu produk ni mmg kak tash gunakan kat salun untuk rawatan muka yang teruk berjerawat, tapi bai boleh buat kat umah jugak....



bai>>bai dh kn tagged kat blog kak tash..g jawab tagged tuh

Mur said...

agak agak...muke ko ngan muke aku saper licin lagik....? wakakakakakaka :P

Bai said...

Kak Tash : ok..nanti by email...

tag? hohoho lame dah tak buat :D


Mur : sadap u..tau la ko lagi licin...syukur :)

mimis said...

Wow.. pegi shopping. nasib baik I skrg jobless. Klau bekerja mcm dulu mmg tiap2 bulan bertandang ke One U tu..

Bai said...

mimis : perabih duit memang laju..bila sengkek mula la termenung..hahaha

sheLLy said...

biasala...dh beh duit duk diam2 depan pc...heheh!!..mcm pernah aku wt...hahahah!!

Bai said...

sheLLy : ni bukan diam..dah bisu dah...hahaha!

s.c.h.u.l.t said...

pakai kapur kasut. can putih also maaa :P

Bai said...

s.c.h.u.l.t : ok gak tu..nanti jadi mcm tepung gomak :D