Monday, January 4, 2010

Berjumpa si buah hati seseorang tadi!

Jalan punya jalan aku terserempak dengan seseorang. Seorang yang aku minat. Erk?? Kalau la dia baca blog ni, kantoi lah kan? :D.

Memang lumrah kita sebagai manusia, kita akan minat kat seseorang. Tapi, belum tentu jatuh kita cinta. Suka dari segi personaliti, kematangan, senyuman :D. Waduh! Gatal ko!

Tak pernah sangat berborak dengan dia. Tapi dah dia tegur dulu. Takkan aku nak buat dek je. Dia tengah berborak kat telefon. Aku dengar, "aku call balik, i call back..call back". Tak tahu lah kalau dia cakap dengan makwe ke apa :P.

Kalau dia ada makwe pun tak apa. hiks :D.

Cuma aku suka, dia nya mata bila berborak. Bak kata Jake "I see you" (dalam Avatar) :D. Dia nampak seakan hormat perempuan bila dia mengaturkan perbualan. Dan dia letak telefon, semata-mata nak tegur aku. Bukan aku perah santan kat sini ya!

Just aku suka cara laki macam tu. Ni tak...bila nampak, main angkat-angkat tangan. Ingat aku ni Bumiputra Rockers ke? :D.

10 comments:

INTANKUTERPILIH said...

pernah minat kat seseorg dulu, tp diri ini tak dipandang langsung...sedih...huhuhu...

angah iza said...

ngurat la si dia sampai dpt...
hehehehe....susah nak dpt laki mcm tu.
:P

mushy shizzy gina said...

sape wey???

Bai said...

Intankuterpilih : ni tatau la die pandang ke idak...hahhahha

Bai said...

angah iza : aku malu wehhh...hihihihik :P

Bai said...

mushy shizzy gina : adalah..nanti la aku cite :P

Mimis said...

Hehe..
bestnyerr.. Saya tgh senyum nie baca
entry awak..

Bai said...

Mimis : tersenyum? jeng jeng jeng :P

Natasha said...

bai jatuh cinta...yea..yea...hahahah..alah bai...biasalah bila kita minat kat org tuh...pas tu malu2 bila nampak...debar2...mcm org tuh tau..walhal dia pon x tau kita minat diakan...hahaha lucu2 bila ingat bab minat2 masa zaman sekolah

Bai said...

Natasha : hahahaha Kak Tash ni lawak je..

kan kan..malu2 gitu..sabau je la :D