Wednesday, January 6, 2010

Disebabkan semalam....

Semalam, kat office ni tetiba je tak ada internet.

Ye lah nak buat kerja macam mana. Nak compile the program pun tak boleh (ha kan dah masuk bab IT :D). Sudah aku malas nak cerita panjang. Kang korang penin pulak nak paham kerja aku :D.

OK sambung. Dah habis layan Setan Budeg, tengok internet tak ada lagi. Haish nak buat apa la ni. So layan la lagu jiwang. Tiba-tiba tangan ni gatal buka note pad. Laju je tangan aku menaip. Sotong pun kalah.

Heh. Ada idea plak nak tulis novel! Tetiba teringat misi aku nak jadi novelis terbantut. Apa lagi kan... Siap 1 bab!! hahaha.. Bukan panjang mana pun... Lagi pun aku baru je nak mendalami dunia penulisan ni. Mesti ada kekurangan lagi..

Nanti aku publishkan kat blog lagi satu (kena blog lain la pulak!! gila tamak haloba). Bukan apa, nanti kacau blog ni pula kan? Ini blog aku yang punya pasal kehidupan. So buat lain lain la...Biar mata korang juling nak baca :D.

Tunggu k!!

6 comments:

fabulous.farah said...

wah..buat novel pulak..tahniah2

Bai said...

fabulous.farah : kepingin :P...me kacihh~~ :D

INTANKUTERPILIH said...

novel cintan cintun ker??

Natasha said...

okok..buat2..kak tash nak layan novel bai nanti

Bai said...

Intankuterpilih : ekekeke..maybe campur2..tengok mood

Bai said...

Kak Tash : me kacih kak tash..ntah best ntah idak.. :D