Friday, January 1, 2010

Makanan terkahir 2009..

Makan di Johnny's Steamboat!!

Kami order set B, untuk 2 orang makan : RM 29.90.

Air jus nenas! Sila kecur air liur :p. Dan sos yang sangat sedap dan tidak menjemukan untuk makan dan makan lagi.

Oh ini, budak itu punya 'fav'. Selalu je order Nasi Ayam Masak Lada Hitam (kita translate kepada b.melayu :D). Nasi beras siam kot. Lembut je..

Yeah. Macam mana nak habiskan ni?? Ni pun dah separuh kami makan...

Bakal chef. Cara-cara celur bihun sampai masak. Dan cara memecah telur ke dalam periuk? :P.

Akibat tindakbalas kekenyangan selepas makan dan berblogging.
Mari tidur sampai matahari menegak. Sungguh tak dara langsung.

Entry ini diautopublishkan. Aku tengah tidur...kroooh KROOOOh kroooh.... * air liur meleleh,mak minah ketagih... :D

6 comments:

angah iza said...

aduyai...kecur air liur...
da la lom sarapan lg...
ish ...ish...ish....hehhe

Bai said...

angah iza : hehehehe...hapi new year!! pergi sarapan cepat!!

lucky said...

uish.. cedappp.. hee..
happy new year!! :)

Bai said...

lucky : sedap!! :D hapi new year laling..

sheLLy said...

aku smpi ni xle nk telan steamboat..mcm x best bg aku la...baik lai aku telan ala2 yong tau fu yg kt uptown tue....yg jual dlm lori kecik tu...huuh!!

Bai said...

sheLLY : yang ni sedap kak elis.. baik ko cube..banyak dah la yang sedap skang ni.. kat Ikano pon best!