Saturday, February 27, 2010

Pra-Birthday Nina.

Eh boleh pulak pra-pra ni...Macam artis ko! Nina duk bising dah lama tak buat harijadi. Hadoi!! Dah besar pun mahu buat ke? Dah baligh dah pun :D.

Sibuk nak buat birthday. Nina ni rapat ngan aku dan mak aku, sebab mak aku jaga dia dulu masa kakak aku kerja. Sekarang ha amik! Nak sama besar ngan aku. Mak aku cakap, peha dia lagi besar dari aku masa kecil dulu. Hahaha! So Nina ada peluang boleh gumuk..wakakaka.

Dia paling tak suka kalau aku nyakat dia, nanti gumuk bila besar nanti. Dia cakap nak macam Cik Su. Apa ko ingat lawa sangat ke macam Cik Su ni. Kalau ko cakap macam Scha Al Yahya ke, aku boleh gak terima :P. Sikit-sikit nak sama ngan Cik Su. I feedup u! :D.

Ok untuk tunaikan hajat dia nak sambut birthday, so mak aku buat ala-ala pra gitu. Semua ahli mesyuarat tingkap mak aku ajak. Hahahaha!

Oh hari ini dia sambut lagi di Shah Alam pula. Gila sampai dua kali sambut *sebenarnya jeles :D.

4 comments:

angah iza said...

sbb kau lawa la dia nak jadi mcm kau :)
kira nye kau ni idola dia ar :)

Bai said...

angah iza : terbahak aku baca komen ko..hahaha!

agaknya la..sebab tu asik nak ikot aku je..sampai dating pun nak ikot :O

fabulous.farah said...

nina macam cute jer..boleh kut dia ikut cik su nanti=p

Bai said...

f.f : hhahah sibuk nak ikut....