Wednesday, March 10, 2010

Alice in wonderland...

Aku layan 3D! First time kot menonton 3D! Terselah jakun :D. Macam robocop je pakai spek tu... Tetiba rasa rugi tak tengok Avatar 3D :(. Tapi sempat lagi ni, aku ada tengok Avatar 3D ada kat sesetengah pawagam je kan?

Cerita Alice ni aku suka layan waktu kecil.

Review?

Nak kata cerita ini terbaik untuk 3D tak de lah sangat. Aku rasa Avatar lagi better.. Filem ini macam banyak membebel.

Tapi aku suka time action. Aku rasa filem ni kena tambah action. Lagi syok tengok 3D!

Jakun gila time raksasa tu jelirkan lidah. Macam betul-betul touch muka kita. Aku siap pejam mata dan sesekali terkeluar ayat "woooooooooooooo" (terkejut la konon :D).

Dah la...nak tahu korang kena tengok :P

*aku lagi suka rambut Alice itu didandan tocang macam dalam kartun :D

5 comments:

CT NORAMIZA said...

bestkan, akak pun dah tgk ari senin ari tu :) hehehe

*Dak kecikkk* said...

cam best jew?
nak g tgokkk a..

Bai said...

CT NORAMIZA~ saya suka :D

Dak kecikk~ tengok la...puas hati gak la..walopon banyak membebel :P

fabulous.farah said...

nak tengokkkkkk

Bai said...

f.f : pergilaaaaaaaaaaaaaa :D