Tuesday, March 16, 2010

blog sedih..

Kawan saya komen, blog saya sudah merapu,mengarut, ayat tidak se'best' dulu.. Tetapi saya juga perasan bahawa blog saya kurang 'menyengat' sekarang. Saya sendiri baca pun sudah bosan.

Di kala mood tengah berduka lara ini, saya tidak boleh mengeluarkan ayat yang boleh menghiburkan semua. Ayat saya, sangat tidak tersusun.

Saya minta maaf, kerana saya terbawa-bawa mood saya sampai ke blog. Tetapi kalau bukan di blog, di mana lagi saya hendak merapu?Di jalanan? Pasti orang ingat saya gila.

Sungguh hati saya sungguh sayu. Bengkak hati rasanya.

Saya perlu menyendiri/tenangkan diri. Tapi kalau menyendiri pasti hati lagi akan jadi sayu.

Rasa nak naik ballon kat Putrajayalah!!! Erk apa kes?

14 comments:

Lynda said...

A sad thing in life is when you meet someone who means a lot to you, only to find out in the end that it was never meant to be and you just have to let go.

driedroses said...

belon apakah di putrajaya kak by?

Bai said...

lynda : thanks lin :)

Bai said...

driedroses : pesta belon!

http://www.myballoonfiesta.com

umi jie said...

Wanita kini cinta pakai OTAK.... dan duit... hehehehe. Tok sah sedih la by. Buat penat ke diri. Kumpul energy sedih tu kat benda positive. Jangan bazirkan energy tu.

aieOreo said...

blog kita hak masing2..
selagi tak melanggar undang2,tak menyentuh sensitiviti umum..
apelah salahnye menangis kalau dah nak menangis ye x?
tulis saje..
selagi ada entri selagi itu oreo baca :)

Bai said...

umi jie : huhuhu baiklah umi jie..tapi tangkap leleh kadang2 :D

Bai said...

aieOreo: hehehe...comment kamu buat saya tersenyum :D..dannnn ingat biskut oreo!!! tenkiu!!

fabulous.farah said...

huhuhu..betul..boleh share masalah sama2..

Umi jie said...

Sedih tak salah kerana itu Allah bagi kita air
mata. Nak bersihkan mata yg kekadang byk taik mata. Tapi jgn terbawak 2. Bangun dan positivekan minda by dgn aktiviti sihat.

Kal Jis said...

ya botut.. kekadang emosi mempengaruhi penulisan.. lihat apa dah jadi ngan blog saya.. onggon.com ahernya runtuh mcm kota melaka.. tinggal kenangan jerrkk.. ewah2 kakar melaya indah hehehe..

namun, blog harus diteruskan.. :)

eddie dewanaga said...

sesekali bila kita blogging memang rasa kering dan kurang idea...

nanti okay balik, jgn risau.

CT NORAMIZA said...

dik, apa kes ni? x pe, blog kan punching bag kita? :)

Bai said...

f.f : betul tu :D...tapi bukan semua..


umie jie : insyaAllah..benda tu saya selalu buat. Just buang jauh-jauh.. :)


Kal Jis : tu la pasal..haru biru saya tengok :P


eddie dewanaga :sudah okeh! :D


CT NORAMIZA: hehehe..ade kes la..hahaha! :P