Wednesday, March 24, 2010

Cak!!

Rindu akan saya? Hahaha aku MC semalam. Cirit birit..hahaha!

Punya aku check komen-komen, tapi tiba-tiba mood aku jadi spoil..

Ermmm aku rasa blogger lain pun ada dapat komen dari anonymouskan? Sorry la, ada certain komen aku tak dapat nak approve. Kenapa susah sangat nak letak nama? Takut?

Kadang-kadang komen anonymous adalah sangat entah apa-apa. Annoying! Sekian!

6 comments:

miss YS said...

aloh... cian nyer kat akak...
salah mkn kew?

psl komen tu sabar jep lah yep..
manusia nie kan mcm²... yang penting kite tak kacau derang... ;)

mrs shaifull said...

bai, selama setahun akak serius dlm blogging, baru last week dpt komen dr anon yg betul2 anon, dia langsung x paham apa yg akak rasa yg akak tulis dlm blog, dia blh cakap jgn tulis benda2 tu dlm blog, habih akak nak luah kat sapa kan? dah nama pun blog sendiri, lgpun bukannya akak letak nama ofis ngan nama org tu pun...hishhh

fabulous.farah said...

ko cherry berry makan ape bai?

aku pon malas nak approve..aku ade kawan yang boleh cek ip anon ni
aku soh dia cek dia tak nak

sebab die cakap biasanya anon2 kat blog perempuan kawan kita sendiri
so aku jadi tak berani nak cek

Bai said...

Miss YS : huhuhu agaknya la..memang tak kacau..tp dieorang suka kacau..huhu

Bai said...

mrs saiful : ye lah..lantak kita la..entah lah..jeles kot..auwww!! :D

Bai said...

f.f : entah la..after lunch kat opis perut aku dah pusing2..

kalau ok aku approve gak..kalau rasa annoying aku tak approve la