Wednesday, March 31, 2010

Hobin jang hobin!

Siapa tengok, angkat kaki! Hari ini fan Selangor agak berdiam sepi. Sedih ke bang kalah! *mati aku kena baling kerusi kejap lagi :D.

Dalam pemerhatian aku la, Selangor boleh menang tapi kerjasama tiada. Dan salah satu penyebab, adalah Refree berat sebelah. Sikit-sikit pritttttt!! Prittt!! Prittt! *itu kata fan Selangor.

Aku? Aku tak tahu fan mana. Hahaha. Yang pasti aku tengok Zafuan dan Zaquan beraksi :P. Lagi satu aku tengok abang botak bejersi 5 (Selangor). Aku suka abang botak jadi defend. Tapi second half tu, kenapa tak dapat defend dah? Pancit ke bang oiiii.

Tak sampai 2 minit, Negeri Sembilan dah gol untuk kedua kalinya. Haih. *lap air peluh fan Selangor.

Nak tengok Zafuan dan Zaquan beraksi? nak ambil gambar ni...














Ala tak nampak..jap kita zooom lagi..








ala nampak bola je? Mana nak nampak pakai camera hp. Hahahaha!



Pada pemerhatian lagi, Zafuan dan Zaquan macam panas baran. Kenapakah? Jangan emo ya main bola..


Tengok betapa ramainya fan Selangor!!

Perkataan yang aku belajar sesama menonton bola kali ini :


Abang..tengok bola la jangan tengok bebola

Oh ya kepada yang tak tahu Negeri Sembilan menang 2-1.

6 comments:

mushy shizzy gina said...

APO NAK BUEKK HAHAHAH!!!

Bai said...

MSG : aku tahu..ko mesti suka punya! :D.

.::WaNiE::. said...

oh kalah ke

down

bawak diri la

Bai said...

WaNiE : kalah..hahaha..jgn down..up balik!

fabulous.farah said...

semangan nye ko bai sampai g stadium

Bai said...

f.f : sangat semangat! :D