Wednesday, March 31, 2010

Pink tidak menjadi pilihan lagi..

Dari dulu, aku memang suka sangat warna pink. Memang tak lari. Masa sekolah sampai lah sekarang yang sudah bekerja. Mak aku salah seorang yang suka membebel bila aku asyik-asyik pilih warna pink. Tukar lah warna lain pula katanya.

Kalau dulu, interview ke exam..mesti aku pakai warna pink. Bukan semua maksud aku. Kang jadi macam apa pula pakai semua pink. At least, ada bunga kecil warna pink ke kat baju aku. Tak pun tudung ke. Hah macam tulah. Bila pakai pink aku rasa confident lebih!

Speaker pun pink. Apa kes? Kalau monitor tu, habis aku tampal-tampal bunga-bunga warna pink :D. kalau boleh dalam luar nak pinkkkkkkkk jugeeeee

Tapi, bila fikir betul juga kata mak aku a.k.a penjaga keterampilan. Walaupun, mak sudah agak berumur, tetapi pandai pilih warna. Garang-garang lak tu. Mak cakap anak dara, elok pakai warna garang-garang. Haih mak aku!

Ok sekarang sudah ubah sikit, no more pink . Semua tudung aku beli sekarang, mak yang pilih warna. Haih.

Sorry, gambar blur. 'Orang terlebih parkinson' yang ambil, so faham-faham je lah! Hahaha! *ampun mak

4 comments:

.::WaNiE::. said...

hehehhe

kalau aku disurrounding benda2 pink

aku jadi ceria

xtau napa

haha

Bai said...

WaNiE : erkkk samalah! :D

fabulous.farah said...

kuning tudung ni camtik..pandai mak ko pilih..so serahkan kerja2 keterampilan kat dia.heheh

Bai said...

f.f : huhuhu...dia jauh..tak boleh nak berkepit ngan aku slalu ;(