Wednesday, March 3, 2010

Ini bukan angan-angan...

Aku memang set mind aku, aku nak jadi novelis satu hari nanti...Memang nak!!! Tak kiralah waktu tu aku dah tak ada gigi sekalipun... Aku nak buat cerita sendiri...nak buat cover page sendiri...

Sekarang aku tengah survey publisher mana yang bagus..

Ada sesiapa tahu apakah syarat-syarat atau publisher mana yang ok?

Aku tak kisah pun orang cakap novel aku tak best...sebab daripada kutukan itulah motivasi aku..

Menjadi lebih baik dan lebih baik :D.

Kejap lagi aku ceritakan tentang ketabahan...aku tengah fikir perlukah aku bercerita di sini...

Bukan senang kita nak cerita kat blog.. Ada kita boleh share dan ada juga tak boleh...

chow!

10 comments:

CT NORAMIZA said...

wow, bestnya nak jadi novelis, dah pk nak guna nama pena apa? :)

Bai said...

CT NORAMIZA : hehehe...dah..tapi tatau sesuai ke tak :D

Ena said...

wahhh.. bestnyer cita2 mu itu.. Moge2 tercapai lah yeh!

aieOreo said...

kalo follower boley dapat novel dgn harge 50% off sekali dgn tandatangan penulis x?
hehe XD

Bai said...

Ena : terima kasih :)...insyaAllah dah lama terpendam :P

akubukanartis said...

betul, bukan sume leh cite kat blog..huhu

Bai said...

akubukanartis : yerp..perlu ditapis oleh finas :P

Bai said...

aieOreo : boleh~ dialukan :P tapi 50% tu terletak pada publisher..hehehe

fabulous.farah said...

hahaha..cite2 aku gak bai..tapi xreti nak menulis la..ala2 angan mat jenin je lah..aku bace ko nye pena tuh ok pe..teruskan berjuang~

Bai said...

f.f : yeke? thanks f.f. Tapi pena tu ada lagi kesalahan...hehehe kadang2 tak perasan :P