Monday, March 8, 2010

lemau...

Dah start training..gila kental otak aku..tapi memandangkan semalam baru balik jalan-jalan, maka agak lemau nak menerima input. Nak-nak masuk kat hard disk yang semakin tua ni :D.

Tidur pun tak cukup. Huhuhu..sedar-sedar dah pagi. Haih terasa kejap je tidur..Nak sambung tidur tak boleh, sebab tak tahu tempat training kat mana(sebab lain dengan selalu). Training selama 5 hari. Mudah-mudahan tidak dipanggil masuk office :D. Amin.

Paling best semasa training ni, adalah tempatnya berhampiran sunway pyramid :D!

Okla nanti aku update kalau dapat gambar aku pergi jalan-jalan semalam.

4 comments:

fabulous.farah said...

huhuhuhu..cepat upload!

Bai said...

tunggu!! sabau :D

CT NORAMIZA said...

bestnya bai, training luar dr ofis, akak bencilah asyik melangut kat ofis ni je, ada keja kosong x?

Bai said...

CT NORAMIZA : hehehe keje kosong? kena check online kak....x pun kalau akan nak saya foward email