Thursday, March 11, 2010

Tisu koyak...

Aku ada pengalaman kena tisu koyak. Memang sakit gila. Aku kena sebab aku kuat 'sport'. Terkena masa pergi swimming. Agaknya terkangkang kuat sangat kot :D. Tu yang tisu kat celah kangkang koyak. Heh! Itu belum kahwin dah tisu koyak!

Eh apa kena mengena kahwin dengan tisu koyak? Heh coach aku sudah membirukan otak aku :D (ada cerita di sebalik kangkang :D). Tak boleh cerita nanti blog aku jadi blog lucah..hahaha! :P


Aku kena dalam seminggu. Masa tu punyalah susah nak kencing, nak berak...nak-nak tandas cankung :D. Korang dapat bayangkan muka aku berkerut nak duduk. Hahaha! Pastu aku tak boleh berjalan, mengesot je..

Ubat so far tak ada..cuma doktor akan kasi ubat tahan sakit je. Pastu aku tak boleh bersuka selama anggaran 2 tahun lamanya :(.


Sekarang dah ok, tapi kalau drive lama-lama mesti kaki sebelah kanan aku sakit :(.

Cuma yang aku risau, macam mana aku nak duduk bersimpuh waktu akad nikah nanti. Boleh tak bersila? Baru otai dowh :P

12 comments:

angah iza said...

x leh dok bersimpuh ke ???
aduyai.....seksa nye...

Bai said...

angah iza : boleh tapi tak leh lama...tahu je la waktu nikah kan lama :(

ita cutevirus said...

bai,

dok atas kerusi la... tak pown atas katil.. better nikah tu wat kat umah la.. coz kalo akt masjid tak leh dok atas.. kene dok bersimpuh..

CT NORAMIZA said...

dik, jgn hang buat keja nak bersila plak masa akad nikah, x lawak ok :)

Bai said...

ita cutevirus : atas kerusi? tak macam kurang aja ke? huhuhu...atas katil tu tak leh :D hahaha double meaning :D

Bai said...

CT NORAMIZA : baru otai kampung :D

*Dak kecikkk* said...

tisu koyak?camne tu ea??
ble baca N3 ni ngan saya2 pon rasa sakit xthu knape?he3

hahahaaaaa,xkan time akad nikah nk duk bersila.:)

fabulous.farah said...

ko suka birukan otak orang..hahahaha

Bai said...

Dak kecikk : hehehe...nanti bai ceritakan rasa dia mcm mana..

Bai said...

f.f : ko seakan sudah memahami aku...rupanya dunia blog ni boleh kenal dalaman org la..hahaha! aku memang macam tu :P

bella lim said...

:) tisu peha saya koyak. sakit wooo

KIM SOO-IN said...

hahahahahhah,seksa wooo....tisu koyak...aq baru kena semalam punya semalam....masatu kawan aq sruh aq bukak kakang 180 darjah...aq selalunye xleh bukak sampai habis xtau camne haritu bleh terbukak sampai 180 darjah..mula2 tu kagum arr jugak...esok nye hampeh...seksa nak menahan sakit nye...x sangka leh jadi cam tu...bila duduk lame skit je,time nak bangun g jalan ke dapur pun terkepit-kepit terkepit-kepit...xpe2 bagus lah jgak tisu aq dh koyak lps ni senang la nk buat aksi2 akrobatik,xyah nk training byk2,nk menari pon senang la lepas ni,kompom pass dificult level...hihihi..